Despre noi

 


Purtători de Conținut

 

ibooksquare.ro a apărut ca răspuns la câteva probleme pe care le-am întâlnit de-a lungul ultimilor ani.
Acestea se referă la lipsa unui conținut adecvat erei internetului în sfera educativ-culturală în mod special. Acest fapt se manifestă prin apariția de materiale educative (școlare, universitare etc.) care nu utilizează tehnologiile actuale pentru a puncta valoarea adăugată a conținutului.

În aceeași notă, se observă o scădere dramatică a conținutului de calitate în format clasic, tipărit, în detrimentul conținutului mediocru dar bine marketat. Alături de acestea, am constatat inexistenta mediilor relevante de informare, cu valoare adăugată pentru generația tânără, care utilizează pe scară largă echipamente și tehnologii avansate.

Încă un impediment în cale apariției informațiilor de valoare este remunerația scăzută atribuită autorului de conținut. Această situație poate apare fie din contextul legal și administrativ fie din cauza distribuției neautorizate.

În acest moment există un mare ”zgomot” informațional care derutează cititorul. Deci, nu există o garanție a cumpărătorului că acel conținut,  publicat în format digital este cel autentic și în mod implicit remunerează autorul.

Trebuie ținut cont atât de expansiunea distribuției conținutului în mediile online și tipul de conținut – text, poză, video și link cât și de noul tip de consumator de conținut care se conturează. Acesta are calitatea de a utiliza mediul electronic foarte des și apreciază promptitudinea și valoarea adăugată, fiind în egala măsură selectiv și de multe ori greu de convins. Consumatorii finali, cititorii, sunt persoane grăbite care își doresc să obțină informațiile imediat, iar acestea să prezinte încredere.

Tinerii care sunt împătimiți ai online-ului, cei care doresc să aprofundeze anumite abilități și nu în ultimul rând cei care nu au timp și își doresc să găsească surse de informații concentrate într-un singur loc, care pot fi validate ca fiind purtătoare de conținut autentic.

Gabriel Voicescu, Managing Partner ibooksquare.ro

 


Despre echipa ibooksquare.ro


Green Intelligence este o companie românească creată pentru a administra și dezvolta platforma www.ibooksquare.ro.

Experiența de peste 15 ani în domeniul IT, pasiunea de a crea un produs românesc care să acopere o cerință nouă a pieței dar și cercetările și experimentele realizate de-a lungul a 5 ani susțin înțelegerea fenomenului de publicare și distribuție în format digital online dar și noua etapă în care se afla această piață.

 

Funcționalitățile platformei:

 • Conținut multi-format: audio, video, fotografie, link;
 • Canal alternativ de distribuție și vânzare a conținutului
 • Conținut securizat
 • Comunicare directă cu autorul sau editorul
 • Adnotări și semne de carte, și transferul acestora către email
 • Politici de prețuri și abonamente
 • Autori multipli
 • Administrare multi-site-uri
 • Administrare de panouri publicitare
 • Administrare categorii de autori
 • Mesagerie integrată
 • Gestionare rețea de afiliați

 

 

Conceptul nostru



0722 486 361
ibooksquare@ibooksquare.ro
Sos. Colentina, nr. 21, sector 2, Bucuresti, Romania
Procesare